Στα ημιτελικά του 4ου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης η Ελλάδα.

Για ακόμα ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η αντιπροσωπευτική ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος πέτυχε μια σημαντική διάκριση εκπροσωπώντας επάξια το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε συνέχεια της κατάκτησης των 3 μεταλλίων (1 Χρυσό, 1 Ασημένιο, 1 Χάλκινο) στα ισάριθμα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα  το 2009, 2013, 2017, η Ελληνική ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του 4ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών γυναικών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί θα συναντήσει την πολύ ισχυρή ομάδα του Βελγίου, η οποία αν και πρωτοεμφανιζόμενη επιδεικνύει σπουδαία αποτελέσματα στο δεύτερο όμιλο.

Την Πέμπτη 23/05/2024 η Ελληνίδες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του αστυνομικού αθλητισμού, αφού με νίκη θα εξασφαλίσουν την είσοδο τον μεγάλο τελικό και παράλληλα ένα ακόμα μετάλλιο.

Το 4ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης γυναικών αστυνομικών στο Ηράκλειο Κρήτης, διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας, της F.I.B.A., της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ε.Κ.Α.Σ.Κ.

Scroll to Top