Αγώνες επίδειξης αντισφαίρισης αγωνιστικού επιπέδου.

Την Πέμπτη 16/05/2024 πραγματοποιήθηκαν οι 2οι αγώνες αξιολόγησης – επίδειξης αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, για την κατηγορία του αγωνιστικού επιπέδου.

Οι αγώνες επίδειξης αποτέλεσαν ένα είδος αξιολόγησης της αγωνιστικής κατάστασης και ετοιμότητας των αθλητών, οι οποίοι συμμετείχαν στις προπονήσεις αντισφαίρισης κατά τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και αποτίμησης των προσπαθειών που καταβάλει η επιτροπή αντισφαίρισης για την αγωνιστική χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε για φέτος.

Μεγάλος νικητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο αθλητής Δημήτριος Φώτου, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον αθλητή Γεώργιο Βαγιάτη. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο αθλητής Νικόλαος Ευθυμίου.

Στο σημείο αυτό η αρμόδια επιτροπή αντισφαίρισης ευχαριστεί θερμά το Δήμο Γαλατσίου για τη διάθεση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και τη συνδρομή του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και ειδικότερα της αντισφαίρισης.

Ο Πρόεδρος Α/Υ΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν τους συμμετέχοντες αθλητές για την αγωνιστικότητά τους καθώς και τους προπονητές Αφροδίτη Κατσίμπα και Ιωσήφ Αγγελάκη οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη προπονητική εμπειρία, μεταδίδοντας την αγάπη τους και την εμπειρία του αθλήματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, στους συμμετέχοντες στις προπονήσεις αστυνομικούς, μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

ΟΜΙΛΟΙ
* Φώτου – Βαγιάτης : 10-8
* Φώτου – Ευθυμίου : 10-6
* Βαγιάτης – Ευθυμίου : 10-7

ΤΕΛΙΚΟΣ
* Φώτου – Βαγιάτης : 10-7, 10-6

Scroll to Top