ΠΒΕ – Τουρνουά πετοσφαίρισης άμμου αστυνομικών στην παραλία Οφρυνίου.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη η γιορτή της πετοσφαίρισης άμμου, που διοργάνωσε το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κατά το χρονικό διάστημα 29 και 30 Ιουνίου 2024, στην παραλία Οφρυνίου.

Πλήθος αθλητών αστυνομικών συμμετείχε στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του καταστήματος Piratis καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να διακριθούν.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Γεώργιος Ζάχαρης απένεμε τιμητικές βραβεύσεις στο μέλος μας Θεοδόσιο Βαρβέρη για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της πετοσφαίρισης στους κόλπους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος,  στον πρώην Διεθνή αθλητή Μάκη Δημητριάδη και στον υποστηρικτή της διοργάνωσης Γεώργιο Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος σε αυτή την όμορφη γιορτή, στη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος καθώς και στους υποστηρικτές, που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση.

Scroll to Top