Παράρτημα Κρήτης – 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 Ν. Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου, που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου η οποία επικράτησε με σκορ 3-2 επί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου στο μεγάλο τελικό, ενώ στο μικρό τελικό επικράτησε η ομάδα του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου επί του Α.Τ. Χερσονήσου με σκορ 9-4.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο αστυνομικός αθλητισμός σε μια διοργάνωση θεσμό πλέον, που έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες αστυνομικούς αθλητές να αθληθούν και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί φιλίας.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Πικράκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Κρήτης θα ήθελαν να συγχαρούν όλες τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν, για το ήθος και το αθλητικό τους πνεύμα .

Τις απονομές πραγματοποίησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ιωάννης Αμαργιαννιτάκης .

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, Ήρωα Γεώργιου Λυγγερίδη, ενώ από τους αστυνομικούς αθλητές συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό το οποίο θα δοθεί στην οικογένειά του.

 

Scroll to Top