13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών, στην Αθήνα, 03-05/09/2024

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών, κατά το χρονικό διάστημα, από Τρίτη 03/09/2024 έως και την Πέμπτη 05/09/2024, κατά τις ώρες 09.30 έως 15.00, στην Αθήνα.
Το πρωτάθλημα διεξήχθει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη, η οποία μας παραχώρησε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της.

Το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης διεξήχθει βάσει του ισχύοντα κανονισμού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α) και συμμετείχαν δεκαεννέα (19) άνδρες αθλητές.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
Κατηγορία Ανδρών
1η θέση Σιαφλάς Βασίλειος
2η θέση Κτίστης Παναγιώτης
3η θέση Βαγιάτης Γεώργιος
4η θέση Μωραϊτης Άρης

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν και αγώνες consolation, όπου οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε επιπλέον αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
Κατηγορία Ανδρών (consolation)
1η θέση ΚΑΡΠΕΤΗΣ Θωμάς
2η θέση ΜΠΕΘΑΝΗΣ Νικόλαος
3η θέση ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ Αλέξανδρος

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Υ΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής αντισφαίρισης και ιδιαίτερα την κα. Κατσίμπα Αφροδίτη και τον κ. Αγγελάκη Ιωσήφ, για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 13ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Αστυνομικών, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα την Διεύθυνση Επικοινωνίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την χορήγηση έγκρισης σύμφωνης γνώμης και την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη, για την για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων αντισφαίρισης.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στον προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, κ. Μιχάλη Μαρκάκη για τη συνδρομή του στην τέλεση των αγώνων μας.

Ιδιαίτερη βράβευση πραγματοποιήθηκε στον αθλητή κ. Κτίστη Παναγιώτη, ο οποίος διένυσε περισσότερα από εφτακόσια (700) χιλιόμετρα για να αγωνιστεί στο εν λόγω Πρωτάθλημα.

Με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες, ο πρώην Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υποστράτηγος (ε.α) Ιωάννης Χουλιαράς (22-10-1997 έως 05-04-1998) καθώς το επίτιμο μέλος Αστυνόμος Β΄ (ε.α) Ντζούφρας Γεώργιος.

Από τη διεξαγωγή αυτού, προγενέστερων αλλά και μελλοντικών αγώνων, δύναται να συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων και τη γενικότερη παρουσία, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε επόμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα καθώς επίσης και σε τουρνουά που θα διεξαχθούν στο εσωτερικό της χώρας έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση του Σώματος.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθει αδαπάνως για το Δημόσιο.

 

Scroll to Top