Φιλική επικράτηση της ομάδας ποδοσφαίρου επί της Aegean FC.

Στο πλαίσιο της 6ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού και σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τον επίσημο χορηγό αερομεταφορών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Aegean Airlines, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του ΑΟ Φοίβου Αίολου τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024.

Αντιμέτωπες ήταν η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου 11×11 της Ένωσή μας και η αντίστοιχη ομάδα εργαζομένων της Aegean F.C. η οποία διαπρέπει στο εργασιακό πρωτάθλημα. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 0-5, με νικήτρια της ομάδα μας. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπούρης στο 4′, Παπαχρήστος στο 34′, Γεώργας στο 67′, Πεχλιβανίδης στο 71′, Παπαχρήστος στο 73′.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία Aegean για την πολύπλευρη υποστήριξή της, στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού καθώς και τον κ. Σώμο Νικόλαο για την πραγματοποίηση του ανωτέρω αγώνα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 6ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού η οποία εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα #BeActive, κατά τον ελεύθερο χρόνο των συμμετεχόντων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top