1ο Τουρνουά Νταρτς Αστυνομικών, Αθήνα 27/09/2024.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 1ο Τουρνουά Νταρτς αστυνομικών, την Τρίτη 24/09/2024, στις εγκαταστάσεις Game On Darts Club, Κωνσταντίνου Ωραιοπούλου 10, στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε συνεργασία με το Σύλλογο Νταρτς Βορείων Προαστίων.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Γενική κατηγορία.

1η θέση ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ Ανέστης

2η θέση ΜΑΡΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

3η θέση ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής για την ορθή διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Νταρτς, όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και την Υπηρεσία σας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Σύλλογο Νταρτς Βορείων Προαστίων για τη συνεργασία και για τα δώρα στους νικητές καθώς και την αρένα Game On Darts Club για τη φιλοξενία.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 6ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού η οποία εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα #BeActive, κατά τον ελεύθερο χρόνο των συμμετεχόντων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Scroll to Top