12ος Τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης 2018-2019

Την Τετάρτη 29/05/2019 ολοκληρώθηκε το 12ο Κύπελο καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή των ομάδων του Α.Τ. Πεντέλης και του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου.

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν τον αγώνα. Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα και συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο ενώ η διαφορά μεγάλωσε στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 98-69 με νικήτρια την ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης. Αξίζει να σημειωθεί και να καταγραφεί και η ιστορική σημασία του αγώνα καθόσον η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης κατέκτησε το δέκατο κύπελλο στην ιστορία της.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Τ. Πεντέλης: Προπονητής ΓΡΙΜΜΑΣ Ι. & ΚΟΥΠΙΔΗΣ Θ.

Αθλητές: ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ Σ., ΧΩΜΑΤΑΣ Θ., ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ Δ., ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Χ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗΣ Α., ΔΟΥΒΛΑΝΤΩΝΗΣ Α. ΚΟΘΡΑΣ Π. ΚΩΤΟΥΛΑΣ Δ. ΜΑΛΟΥΚΟΣ Δ., ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Ε., ΜΠΑΚΑΛΗΣ Β.

Τ.Α. Αγίου Δημητρίου: Προπονητής ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Α.

Αθλητές: ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Α., ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Μ., ΖΟΛΩΤΑΣ Α., ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Α., ΠΟΛΥΖΟΣ Δ., ΜΥΛΩΝΑΣ Ι., ΔΕΛΛΙΟΣ Γ., ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ Α., ΔΟΥΒΟΣ Φ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΒΑΡΣΑΜΟΥΛΗΣ  Δ., ΒΑΡΛΑΣ Κ.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, αναδείχτηκε ο αθλητής του Α.Τ. Πεντέλης ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ Δημήτριος.

Διαιτητές ήταν οι: ΘΕΟΝΑΣ Γ., ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ρ., ΣΤΡΕΜΠΑΣ Κ.

Όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί διακρίθηκαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού πνεύματος, στην προβολή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού και στην προβολή του «Ευ αγωνίζεσαι», αποσπώντας ευμενή σχόλια από όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Η διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής καλαθοσφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Κυπέλλου καθώς και τους αθλητές και τους συμμετέχοντες όλων των ομάδων για την προσπάθεια τους!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Τη διοργάνωση του Κυπέλλου στήριξε η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί καθώς και η εταιρεία ALTION.

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε

Scroll to Top