5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το διήμερο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018 το 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην παραλία Κατερίνης Πιερίας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «beach bar Θαλασσοπούλια».

Οι συμμετέχοντες αθλητές, καθώς και οι θεατές απόλαυσαν τους μεταξύ τους αγώνες, αγωνιζόμενοι με περίσσιο πάθος στα πλαίσια υψηλού ανταγωνισμού. Στο πανελλήνιο τουρνουά έλαβαν μέρος δεκαέξι (16) αθλητές-τρεις – αστυνομικοί απ’ όλη την Ελλάδα. Όλοι οι αθλητές κατανεμήθηκαν σε τρεις κατηγορίες: ανδρών, γυναικών, μεικτό.

Στην κατηγορία των ανδρών τα έξι (6) ζευγάρια, χωρίστηκαν μετά από κλήρωση σε δύο (2) ομίλους των τριών ζευγαριών προκρίθηκαν οι δύο πρώτοι των ομίλων, ενώ οι δεύτεροι αγωνίσθηκαν με τους αντίστοιχους τρίτους του ετέρου ομίλου.

Η κατάταξη των αγωνιζόμενων ζευγαριών ανά κατηγορία έχει ως εξής:

  • Κατηγορία Ανδρών

1η θέση

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

2η θέση

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Αλέξανδρος
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δημήτριος

3η θέση

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Γεώργιος

  • Κατηγορία Γυναικών

1η θέση

ΠΑΥΛΙΔΟΥ Δήμητρα
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ Ραφαηλία

2η θέση

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Μαρία

  • Κατηγορία Μεικτό

1η θέση

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική
ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειος

2η θέση

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Μαρία
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

3η θέση

ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ Ραφαηλία
ΚΙΟΣΣΕΣ Δημήτριος

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό. Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αδαπάνως για το Δημόσιο.

Κατά την τελετή λήξης του τουρνουά τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα της πετοσφαίρισης ο αθλητής Χαράλαμπος ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑΣ καθώς και ο  διεθνής προπονητής Χαράλαμπος ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Υπαστυνόμος Α΄ ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης «beach bar Θαλασσοπούλια» για τη δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, τους διαιτητές και τους αγωνιζόμενους αθλητές και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά και ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Scroll to Top