15ο Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 16 έως 22 Ιουνίου 2018, από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος το 15ο Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας με τη συμμετοχή συνολικά δεκατεσσάρων (14) ομάδων – υπηρεσιών και συγκεκριμένα των Δ.Α.: Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πιερίας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Καρδίτσας, Βοιωτίας, Ακαρνανίας και Ασφαλείας Αττικής.

Οι παραπάνω ομάδες μετά από κλήρωση τοποθετήθηκαν σε ομίλους των τριών (3) ομάδων και προκρίθηκαν οι πρώτες από κάθε όμιλο και οι τρείς (3) καλύτερες δεύτερες. Οι αγώνες των προκριματικών και της προημιτελικής φάσης διεξήχθησαν στα κλειστά γυμναστήριο των Σερρών, Ομόνοιας και Κοιλάδας, ενώ οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κοιλάδας Σερρών.

Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία του τουρνουά, το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, εξασφάλισε την παρουσία τριών διαιτητών σε όλους τους αγώνες, αναβαθμίζοντας το κύρος των αγώνων, γεγονός που εξήραν όλοι οι συμμετέχοντες. Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και συνάδελφοι.

Στο μικρό τελικό αναμετρήθηκαν η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας και η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων με τελικό νικητή μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναδείχθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας με σκορ 64-61.

Τα 10λεπτα: 15-11 , 29-33 , 38-45 , 64-61.

Διαιτητές: Εκίζογλου – Δήμου – Σακελλαρίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Χονδρόπουλος 4, Χρήστου 8(2), Καραγιάννης 10, Τσίγκας 14, Παπανικολάου 19(3), Πετράκης 5(1), Μακρής 4.

Στο μεγάλο τελικόνικήτρια αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, η οποία επικράτησε της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τελικό σκορ 103 – 74.

Τα 10λεπτα 25-19, 52-36, 80-56.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Δημάδης – Τσαρδούλιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Δ.Α. Αττικής (Χαχάμης-Πολύζος): Μπογδανίδης 18(4), Λαμπρόπουλος 12(3), Γεωργοπαπαδάκος 37(9), Δουβός 22(1), Τσαβλίδης 14(3), Βαχλιώτης

Δ.Α. Ροδόπης (Δίγκας): Τσιαντούλης 17(5), Ιωαννίδης 5(1), Δίγκας 3(1), Μπακιρτζίδης 13(2), Καραμπέκης 4, Τερζίδης 8, Ντούρας 22(5), Λογοθέτης, Γηρούσης 2.

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος τίμησε τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΜΩΥΣΙΑΔΗ Ιωάννη για τη συμβολή του στη διεξαγωγή του τουρνουά.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν για την προετοιμασία, την επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.

Scroll to Top