Νικήτρια ομάδα η Υ.Α.Β.Ε. στο Super Cup Ποδοσφαίρου

Σας γνωρίζουμε ότι, στις 13/12/2016 έλαβε χώρα στο γεμάτο κόσμο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Νότου, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, ο τελικός αγώνας για την ανάδειξη του Υπερπρωταθλητή Ποδοσφαίρου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ελλάδος μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι αθλητές κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων έπαιξε με τακτικούς ποδοσφαιριστές τους: Π. ΚΑΠΑΚΞΟΓΛΟΥ, ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ, Γ. ΑΓΓΟ, ΧΡ. ΚΟΘΡΑ, Π. ΒΟΥΡΝΑΖΟ, ΕΥΘ. ΑΣΛΑΝΙΔΗ, Ζ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, Μ. ΜΗΤΡΟΦΑΝΗ, Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, Δ. ΤΖΑΝΕΤΟ και ΣΤ. ΚΟΚΚΑΛΗ, έχοντας για αναπληρωματικούς τους: ΑΝ. ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗ, ΠΡ. ΠΟΤΖΑΜΑΝΗ, ΧΑΡ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Δ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΣΠ. ΧΑΛΚΙΑ, Κ. ΤΣΙΤΣΑΤΗ και Κ. ΛΕΠΙΚΤΑ.

Η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης έπαιξε με τακτικούς ποδοσφαιριστές τους: Σ. ΒΟΣΝΙΔΗ, Γ. ΜΑΚΙΔΗ, Δ. ΓΚΑΝΟΥΔΗ, ΧΡ. ΤΟΥΦΕΞΗ, ΑΚ-Μ. ΓΥΛΟ, ΑΘ. ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗ, Κ. ΠΑΣΧΑΛΗ, Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Γ. ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ, Γ. ΜΥΣΤΡΙΔΗ και Γ. ΚΑΤΣΑΡΟ έχοντας για αναπληρωματικούς τους: ΧΡ. ΔΟΥΚΑ, Β. ΚΟΛΑΚΗ, Π. ΤΣΙΤΣΕΡΑΚΗ, Κ. ΑΛΜΑΝΙΔΗ, Σ. ΤΣΙΠΛΑΚΙΔΗ, Π. ΓΟΥΣΙΟ και ΑΚ-Π. ΠΑΠΠΟΥ.

Διαιτητής ήταν ο κ. ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ Άγγελος με Α΄ Βοηθό τον κ. ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο και Β΄ Βοηθό τον κ. ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο. Παρατηρητής ήταν ο κ. ΓΡΙΜΜΑΣ.

Τον τίτλο κέρδισε η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων με σκορ 5-0.

Μετά την λήξη του αγώνα, ακολούθησε η απονομή του κυπέλου και των μεταλλίων στην Πρωταθλήτρια και την Δευτεραθλήτρια ομάδα καθώς και τιμητικές πλακέτες στους διαιτητές από τον Αρχιδιαιτητή κ. Γεράσιμο Γεροντή.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στην Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ροδόπης κα ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΓΡΙΜΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. ΣΕΡΚΕΔΑΚΗ Αριστοτέλη καθώς και στα μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Αγίας Παρασκευής (ΣΑΝΤΑ) για την άψογη φιλοξενία. Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο για την παρουσία του.

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. Α/Υ΄ κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ καθώς και τον Φρούραρχο της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων Ταξίαρχο κ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο για την συνεργασία τους.

Εν κατακλείδι, συγχαίρουμε τους προπονητές και τους αθλητές και των δύο ομάδων, οι οποίοι επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Scroll to Top