Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου

Σας γνωρίζουμε ότι, η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30  στο Γήπεδο Π. Φαλήρου (Σ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) με την ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΣ Παλαιό Φάληρο.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησε το Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, για την πρόσκληση και την συνεργασία τους με την Ένωσή μας και τους προσκάλεσε να συνεχιστεί στο μέλλον η καλή συνεργασία, ενώ δεχτήκαμε πολλά συγχαρητήρια για τη συμβολή και την προσφορά της Ένωσής μας στον αθλητισμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Στον κάτωθι πίνακα εμφανίζεται αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας μας

Προπονητής: ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης

ΚΟΘΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ  ΜΑΡΙΟΣ

ΣΩΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΙΛΙΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΟΥΡΝΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

MEΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τον προπονητή και τους αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή, οι οποίοι επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Scroll to Top