1ος Πανελλήνιος Αγώνας Cart Endurance

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, συνεχίζοντας να στηρίζει την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού,  διοργάνωσε την 28 Σεπτεμβρίου 2016 με απόλυτη επιτυχία, τον πρώτο Endurance αγώνα καρτ στην πίστα SPEEDFORCE στο Κορωπί Αττικής.

Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο ώρες και ήταν χωρισμένος σε δύο σκέλη της μιας ώρας. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα 36 άτομα που συμμετείχαν  χωρίστηκαν σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων. Σκοπός της κάθε ομάδας ήταν να ολοκληρώσει τους περισσότερους γύρους εντός της πίστας, στην διάρκεια της μίας ώρας.

Μεγάλοι νικητές ανεδείχθησαν η ομάδα Kartoons (ΑΜΟΛΟΧΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΡΑΖΟΥΡΝΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΦΑΡΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ), ακολουθούμενη από τους Road runners (ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΨΑΘΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΓΕΡΟΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ) και την τριάδα έκλεισαν οι Υπερστρουμφοί (ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΦΕΛΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).

Η οργάνωση της πίστας, ο  μεγάλος αριθμός συμμετοχών, ο αμείωτος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, και ο αριθμός των θεατών, είχαν ως αποτέλεσμα ο αγώνας να στεφθεί με επιτυχία. Τα μέλη της Ένωσής μας έδωσαν υπόσχεση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα πρωταθλήματα στα οποία θα συμμετέχουν με ιδιαίτερο πάθος.

Scroll to Top