Μαθήματα σκάκι για τα μέλη μας

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος έχοντας ως σκοπό την καλλιέργεια σωματικών και πνευματικών αθλημάτων από τα μέλη της και την εν γένει ανάπτυξή της προσωπικότητάς τους, προγραμματίζει να διοργανώσει μαθήματα αγωνιστικού σκακιού, του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος, για τα μέλη της.

Σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι ο αστυνομικός – αθλητής να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις στο  σκάκι  αλλά και να καταφέρει να ολοκληρώνει παρτίδες όντας ανταγωνιστικός, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το αίσθημα του  « ευ αγωνίζεσθε ».

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα ( μεσημεριανές και απογευματινές ώρες)στον χώρο των γραφείων της Αθλητικής Ένωσης  (Μεσογείων 96). Για την αρτιότερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα των μαθημάτων θα δημιουργηθούν δύο τμήματα ως κάτωθι :

  • Βασικό επίπεδο  ( 60 λεπτά )- Για σκακιστές με καθόλου ή ελάχιστη γνώση.
  • Προχωρημένο επίπεδο ( 90 λεπτά)- Για σκακιστές που γνωρίζουν τα βασικά του αθλήματος χωρίς αγωνιστικές εμπειρίες

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον προπονητή  κ.κ. ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ο οποίος διαθέτει κατάλληλη προπονητική εμπειρία, ενώ θα διεξαχθούν και ειδικά μαθήματα με την πρόσκληση αθλητών-αστυνομικών μέλη της Εθνικής Ομάδας, για αστυνομικούς- αθλητές μέλη αθλητικών συλλόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στα μαθήματα παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω fax (210-7782311)  την σχετική αίτηση συμμετοχής.

Επισημαίνεται ότι η προαναφερθείσα αθλητική δραστηριότητα θα διεξάγεται κατά τον εκτός της υπηρεσίας χρόνο των αθλητών χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Ο προπονητής θα έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διενέργεια των μαθημάτων.

Μέσω της προσπάθειας αυτής στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού μεταξύ των εν ενεργεία αστυνομικών αλλά και η ανάπτυξη σωματικών και πνευματικών δυνάμεων των αθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κ.κ προπονητή  ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο τηλ. 6976760861.

Ακριβής ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Scroll to Top