Τελικός Κυπέλλου Silver Cup Ποδοσφαίρου 2015-2016

Σας γνωρίζουμε ότι, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 έλαβε χώρα ο τελικός αγώνας του 5ου Κυπέλλου Φιλίας Ποδοσφαίρου αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Απόλλων Χαλανδρίου του Δήμου Χαλανδρίου και οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον  τελικό ήταν το Α.Τ. Βούλας και η ομάδα της Δ/νσης Άμεσης Δράσης/ΔΙ.Α.Σ. Δυτικής Αττικής. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο απόλαυσαν έναν ενδιαφέρον αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος του τελικού η ομάδα της ΔΙ.Α.Σ. Δυτικής Αττικής επικράτησε του Α.Τ. Βούλας με σκορ 3-0 και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Τ. Βούλας:

Αθλητές: Καράτζιος, Μαλλιάρας, Φασούλας, Τρακαλάς, Καλύβας, Δριτσούλας, Ράπτης, Κουκουνασούλης, Κορδολέμης, Ντεντόπουλος, Κοντογιώργος, Ντάφος, Κορομηλάς, Τρυποσπίτης, Αρβανίτης, Πασιαλής.

Δ/νης Άμεσης Δράσης/ΔΙ.Α.Σ. Δυτικής Αττικής:

Αθλητές: Σκουλής, Δαούτης, Μόσχος, Κρομμύδας, Γκουτουλάκης, Τσόπας, Παπαδημητράκης, Καζατζόγλου Νικολαίδης, Αποστολόπουλος, Πυλαρινός, Βουλκάκης, Παπασταυριανίδης, Γαρέλλας, Ράπτης, Χατζηλίας, Μανσούρ.

Διαιτητής του τελικού αγώνα ήταν ο κ. ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ Άγγελος, με Βοηθούς Διαιτητές τους κ. ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο & κ. ΛΕΩΝΙΔΑ Κωνσταντίνο και 4ο Διαιτητή τον κ. ΚΑΡΡΑ Αλέξανδρο.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν,  ο Α/Υ΄ ΝΕΖΗΣ Ιωάννης της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Αττικής, τα μέλη των Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές και των δύο ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Scroll to Top