15ος Τελικός Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2015-2016

Σας γνωρίζουμε ότι, την Δευτέρα 16 Μάϊου 2016 έλαβαν χώρα οι τελικοί αγώνες του 15ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών Ν. Αττικής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό ήταν το Α.Τ. Πεντέλης και η ομάδα του Τμήματος Προστασίας Μαρτύρων.

Στον μικρό τελικό αγωνίστηκαν οι ομάδες του Τ.Α. Ν. Σμύρνης και του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτ/μων Αττικής. Οι φίλαθλοι τόσο των δύο ομάδων όσο και του αστυνομικού αθλητισμού έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο και απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στο αγωνιστικό μέρος του μικρού τελικού το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων επικράτησε της πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας του Τ.Α. Ν. Σμύρνης με σκορ 65-81 και κατέκτησε την τρίτη θέση της διοργάνωσης και το χάλκινο μετάλλιο, αποδεικνύοντας έτσι τη δυναμική που έχει αναπτύξει ως ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Στο αγωνιστικό σκέλος του μεγάλου τελικού η ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης έγραψε εκ νέου ιστορία αφού επικρατώντας του Τμήματος Προστασίας Μαρτύρων με σκορ 67-82 κατέκτησε το πρωτάθλημα για 6η συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας έτσι την υπεροχή της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Πολυτιμότερος παίκτης ανακηρύχθηκε ύστερα από απόφαση της επιτροπής και των προπονητών, ο αθλητής της ομάδας του Α.Τ. Πεντέλης, ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ Σταύρος ο οποίος με τη βοήθεια και των ισάξιων συμπαικτών του, οδήγησαν την ομάδα του Α.Τ. Πεντέλης στην κατάκτηση και του φετινού διπλού (double).

Τόσο ο μικρός όσο και ο μεγάλος τελικός ήταν δύο παιχνίδια με πλούσιο θέαμα, ωραίες φάσεις και αποζημίωσε τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γήπεδο και δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Τ. Πεντέλης: Προπονητές Φόρος & Καλαντωνέας Βοηθοί : Γρίμμας, Τζατζάκης

Αθλητές: Γεωργοπαπαδάκος, Τσούτσος, Κωνσταντώνης, Θέος, Μαλούκος, Μυλωνίδης, Κοθράς Παντ., Χριστοφάκης, Μπάκας, Καλφούντζος, Νίκου, Κουπίδης, Δουβλαντώνης, Γάτος, Καϋμενάκης

Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων: Προπονητής Καστανιώτης

Αθλητές: Πετρέκας, Χωματάς, Νοίδης, Ντακούλιας, Θύμνιος, Βελιζιώτης, Συγλέτος, Κόλλιας, Κωτούλας, Ράντζος, Φίλιος, Ντιφαντής

Β΄ Τ.Τ. Αυτ-μων: Προπονητές Βαϊνάς & Βόλης

Αθλητές: Αναγνωστόπουλος, Ντουμάνης, Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., Θεοδωρόπουλος, Κολέγκας, Παπαδόπουλος Γ., Βαρσαμούλης, Βαϊνάς, Μπεκιάρης.

Τ.Α. Ν. Σμύρνης: Προπονητές Μπογδανίδης & Μουριχίδης

Αθλητές: Μπογδανίδης, Βαρλάς, Αργυρόπουλος, Γκιόκας, Μπακάλης, Ονάσογλου, Τόμπρος, Σκανδάλης, Χασόγιας, Μπαδάς, Τηγάνης

Διαιτητές του τελικού αγώνα ήταν οι κ. ΣΧΙΝΑΣ Χρυσόστομος, Σκούτας Λεωνίδας και Μπούκας Αθανάσιος.

Διαιτητές του μικρού τελικού ήταν οι Αργυρούδης Μιχάλης, Αντωνιάδης Αλέξανδρος και Κοτσώνης Νικόλαος

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ο Βουλευτής Ν.Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ Πέτρος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, η Ταξίαρχος (ε.α) ΚΑΛΤΣΙΩΝΗ Γιούλα, ο Α/Υ΄ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ Αθανάσιος της Δ/νσης Αστυν. Β/Α Αττικής, ο Διοικητής το Τ.Α. Κηφισιάς Α/Υ΄ ΣΚΟΥΡΑΣ Ιωάννης, ο Διοικητής του Α.Τ. Πεντέλης Α/Α΄ ΣΟΦΡΑΣ Παναγιώτης, τα μέλη των Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. και του παραρτήματος Αττικής, υπηρεσιακοί και μη παράγοντες καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Υ/Α΄ κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τόσο τον κ. Βουλευτή όσο και τον κ. Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, καθώς και τους παρευρισκόμενους για την στήριξη τους στον αστυνομικό αθλητισμό και στις διοργανώσεις της Αθλητικής Ένωσης, συνεχάρη τους αθλητές όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Scroll to Top